Malabo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Malabo minangka kutha krajan Guinea Khatulistiwa, kang dumunung ana ing sisih loré pulo Bioko (sadurungé duwé jeneng pulo Fernando Pó). Kutha iki kutha kang nomer loro paling gedhé ing nagara iki, ya iku sakwisé Bata ing Rio Muni kang dumunung ana ing wewengkon dharatan Afrika. Ing taun 2005, padunungé ana 155.963 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Malabo&oldid=968348"