Moroni, Komoro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Moroni, Comoros)
Moroni
موروني Mūrūnī
Pusat kutha Moroini, Kutha krajan Komoro, lan Masjid Pusat uga Pelabuhan. Foto déning Sascha Grabow.
Pusat kutha Moroini, Kutha krajan Komoro, lan Masjid Pusat uga Pelabuhan. Foto déning Sascha Grabow.
Nagara  Comoros
Pulau Grande Comore
Kutha krajan 1962
Cacah warga (2003)
 • Gunggung 60.200 (estimasi)
Zona wektu Eastern Africa Time (UTC+3)

Moroni (basa Arab: موروني Mūrūnī) iku kutha gedhé dhéwé ing nagara kapuloan Komoro lan wiwit taun 1958 uga dadi kutha krajané. Ing basa Komoro, Moroni tegesé "ing atiné geni", mbokmenawa jalaran pernahé cedhak karo gunung geni Kathala.[1] Padunung kutha iki ana watara 60.200 jiwa miturut cacah taun 2003.[2][3]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Lonelyplanet.com". Lonelyplanet.com. Dijupuk 2010-07-03. 
  2. ^ USA Today Travel Guides.[pranala mati]
  3. ^ Encyclopædia Britannica (2008-04-24). "Encyclopedia Britannica". Britannica.com. Dijupuk 2010-07-03.