Moroni, Komoro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Moroni
موروني Mūrūnī
Pusat kutha Moroini, Kutha krajan Komoro, lan Masjid Pusat uga Pelabuhan. Foto déning Sascha Grabow.
Pusat kutha Moroini, Kutha krajan Komoro, lan Masjid Pusat uga Pelabuhan. Foto déning Sascha Grabow.
Lua error nèng Modul:Location_map larik 417: Unable to find the specified location map definition. Neither "Module:Location map/data/Comoros" nor "Template:Location map Comoros" exists.Lokasi Moroni ing Pulo Grande Comore
Coordinates: 11°45′S 43°12′E / 11.750°S 43.200°E / -11.750; 43.200
Nagara  Comoros
Pulau Grande Comore
Kutha krajan 1962
Cacah jiwa (2003)
 • Total 60.200 (estimasi)
Eastern Africa Time (UTC+3)

Moroni (basa Arab: موروني Mūrūnī) iku kutha paling gedhé ing nagara kapuloan Komoro lan wiwit taun 1958 uga dadi kutha krajanné. Ing basa Komoro, Moroni tegesé "ing atiné geni", mbokmenawa jalaran lokasiné cedhak karo gunung geni Kathala.[1] Padunung kutha iki ana watara 60.200 jiwa miturut cacah taun 2003.[2][3]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Lonelyplanet.com". Lonelyplanet.com. Dijupuk 2010-07-03. 
  2. ^ USA Today Travel Guides.[pranala nonaktif]
  3. ^ Encyclopædia Britannica (2008-04-24). "Encyclopedia Britannica". Britannica.com. Dijupuk 2010-07-03. 


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Moroni,_Komoro&oldid=1010448"