Moroni, Komoro

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Moroni
موروني Mūrūnī
Pusat kutha Moroini, Kutha krajan Komoro, lan Masjid Pusat uga Pelabuhan. Foto déning Sascha Grabow.
Pusat kutha Moroini, Kutha krajan Komoro, lan Masjid Pusat uga Pelabuhan. Foto déning Sascha Grabow.
[[file:Cithakan:Location map Comoros|300px|Moroni is located in Cithakan:Location map Comoros]]<div style="position: absolute; z-index: 2; top: Cacad wedharan: Pralambang pada "[" ora kawruhan.%; left: Cacad wedharan: Pralambang pada "[" ora kawruhan.%; height: 0; width: 0; margin: 0; padding: 0;">
[[File:Cithakan:Location map Comoros|6x6px|Moroni|link=|alt=]]
<div style="font-size: 90%; line-height: 110%; z-index:90; position: relative; top: -1.5em; width: 6em; Cacad wedharan: Pralambang pada "[" ora kawruhan.">Moroni
Lokasi Moroni ing Pulo Grande Comore
Coordinates: 11°45′S 43°12′E / 11.750°L 43.200°W / 11.750; 43.200
Nagara Flag of Komoro Comoros
Pulau Grande Comore
Kutha krajan 1962
Population (2003)
 • Total 60.200 (estimasi)
Time zone Eastern Africa Time (UTC+3)

Moroni (basa Arab: موروني Mūrūnī) iku kutha paling gedhé ing nagara kapuloan Komoro lan wiwit taun 1958 uga dadi kutha krajanné. Ing basa Komoro, Moroni tegesé "ing atiné geni", mbokmenawa jalaran lokasiné cedhak karo gunung geni Kathala.[1] Padunung kutha iki ana watara 60.200 jiwa miturut cacah taun 2003.[2][3]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Lonelyplanet.com". Lonelyplanet.com. Retrieved 2010-07-03. 
  2. ^ USA Today Travel Guides.[pranala nonaktif]
  3. ^ Encyclopædia Britannica (2008-04-24). "Encyclopedia Britannica". Britannica.com. Retrieved 2010-07-03. 


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Moroni,_Komoro&oldid=1010448"