Mamoudzou

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Mamoudzou (basa Shimaore: Momoju) iku kutha krajanné Mayotte, sawijining departemen jaban rangkah Prancis (département d'outre-mer) ing Samudra Hindhia, persisé ing Selat Mozambik, Afrika Wétan. Kutha Mamoudzou lokasiné ana ing pulo utama Mayotte kang jenengé Grande-Terre (utawa Mahoré). Padunung kutha iki ana 53.022 jiwa miturut cacah taun 2007.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mamoudzou&oldid=968799"