Mamoudzou

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Mamoudzou (basa Shimaore: Momoju) iku kutha krajané Mayotte, sawijining departemen jaban rangkah Prancis (département d'outre-mer) ing Samudra Hindhia, persisé ing Selat Mozambik, Afrika Wétan. Kutha Mamoudzou lokasiné ana ing pulo utama Mayotte kang jenengé Grande-Terre (utawa Mahoré). Padunung kutha iki ana 53.022 jiwa miturut cacah taun 2007.

Pranala njaba[besut | besut sumber]