Selat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Selat Gibraltar kang misahak Spanyol lan Maroko lan ngubungaké segara Mediterania karo Samudra Atlantik

Selat iku tlatah banyu kang relatif ciut kang ngubungaken rong pérangan perairan kang luwih gedhé, lan amarga saka iku lumrahé dumunung antarané rong dharatan. Selat gawéan diarani terusan utawa kanalKanal.