Supitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Selat)
Jump to navigation Jump to search
Supitan Gibraltar kang misah Sepanyol lan Maroko lan ngubungaké Segara Tengah karo Samudra Atlantik

Supitan iku pabanyon kang ciyut kang nggandhèngaké rong pabanyon kang luwih amba, lan amarga iku lumrahé dumunung antarané rong dharatan. Supitan rerékan kaaran terusan utawa kanal.