Parembugan:Supitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Supitan[besut sumber]

Tembung Jawané selat sing baku satemené supitan yèn miturut Bausastra Jawa. Tembung selat dhéwé éwoning tembung enggon-enggonan. Wirjadisastra (rembugan) 23 Agustus 2017 05.40 (UTC)