Supitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Supitan Gibraltar kang misah Spanyol lan Maroko lan ngubungaké Segara Tengah karo Samudra Atlantik

Supitan iku pabanyon kang ciyut kang nggandhèngaké rong pabanyon kang luwih amba, lan amarga iku lumrahé dumunung antarané rong dharatan. Supitan rerékan kaaran terusan utawa kanal.