Lobamba

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Lokasi Lobamba ing Swaziland

Lobamba iku kutha krajan tradisional lan legislatif Swaziland, panggonan kantor Parlemèn lan uga Queen Mother. Kutha iki dumunung ing sisih kulon nagara, ing lembah Ezulwini, 16 km saka Mbabane, lan dumunung ana ing in distrik Hhohho. Cacahing padunung watara 5,800 jiwa.

Delengen uga[sunting | besut sumber]

Pranala njaba[sunting | besut sumber]

Koordinat: 26°28′S, 31°12′E


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lobamba&oldid=968350"