Lobamba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Lokasi Lobamba ing Swaziland

Lobamba iku kutha krajan tradhisional lan legislatif Swaziland, panggonan kantor Parlemèn lan uga Queen Mother. Kutha iki dumunung ing sisih kulon nagara, ing lembah Ezulwini, 16 km saka Mbabane, lan dumunung ana ing in distrik Hhohho. Cacahing padunung watara 5,800 jiwa.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Koordinat: 26°28′S 31°12′E / 26.467°S 31.200°E / -26.467; 31.200