Nouakchott

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Nouakchott
نواكشوط
Nouakchott kapernah ing Mauritania
Nouakchott
Nouakchott
Peta Nouakchott di Mauritania
Koordhinat: 18°6′N 15°57′W / 18.100°N 15.950°W / 18.100; -15.950Koordhinat: 18°6′N 15°57′W / 18.100°N 15.950°W / 18.100; -15.950
Nagara  Mauritania
Distrik kutha krajan Nouakchott
Government
 • Mayor Didi Ould Bounaama
Tlatah
 • Gunggung 1.000 km2 (400 sq mi)
Cacah jiwa (1999)
 • Total 881.000
 • Karapetan 881/km2 (2,280/sq mi)
Lokasi Nouakchott ing Mauritania

Nouakchott (Basa Arab: نواكشوط utawa انواكشوط) iku kutha krajan sekaligus kutha paling gedhé ing Mauritania. Kutha iki nduwèni jembar ±1.000 km² lan padunung cacahé watara 881.000 jiwa (1999).

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nouakchott&oldid=1108092"