Zimbabwé

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Zimbabwe)
Republic of Zimbabwe
Gendéra Lambang nagara
Motto: Unity, Freedom, Work
(Inggris: "Persatuan, Kebebasan, Pekerjaan")
Antem: Kalibusiswe Ilizwe leZimbabwe
Kutha krajan
lan paling gedhé
Harare
Basa resmi Inggris
Papréntahan Républik
 •  Presiden Robert Mugabe
 •  Perdana Menteri Morgan Tsvangirai
 •  Wakil Presiden Joseph Msika
Joice Mujuru
 •  Wakil Perdana Menteri Thokozani Khuphe
Arthur Mutambara
Kemerdekaan
 •  Banyu (%) 1%
Cacah jiwa
 •  Rantaman Januari 2008 13.349.000 (68)
 •  Cacah sirah - - (-)
GDP  (PPP) Rantaman 2008
 •  Gunggung US$2,2 miliar (158)
 •  Per kapita US$188 (178)
Valuta Dolar (ZWD)
Zona wektu (UTC+2)
 •  Mangsa Panas (DST)  (UTC+2)
Kodhé bèl 263
TLD Internèt .zw

Zimbabwé iku nagara ing bawana Afrika. Kutha krajan nagara iki ya iku … Nagara iki nduwé padunung … jiwa lan jembaré ana … km2.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Zimbabwé&oldid=1052778"