Victoria, Seychelles

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Victoria
Skyline of Victoria
Lokasi Victoria di Pulau Mahé
Lokasi Victoria di Pulau Mahé
Nagara  Seychelles
Pulau Mahé
Cacah warga (2002)
 • Gunggung 24.970
Victoria, kutha krajané Seychelles.

Victoria (sok-sokan diarani Port Victoria) ya iku kutha krajan Seychelles, siji nagara kapuloan kang manggon watara 1.600 km sisih wétan dharatan Afrika lan sisih lor-wétané pulo Madagaskar. Kutha iki pernahé ana ing pérangan lor-wétané pulo Mahé, ya iku pulo kang gedhé dhéwé ing kapuloan Seychelles. Ing taun 2009, kutha Victoria lan tlatah pinggiran saubengé (utawa diarani Greater Victoria) duwé kang ndunungi cacahé 25.000 jiwa. Papan Anggegana Internasional Seychelles dumunung ing kutha iki.

Pranala njaba[besut | besut sumber]