Maputo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kanggo Maputo minangka provinsi, deleng: Provinsi Maputo.
Maputo
Skyline of Maputo
Lua error nèng Modul:Location_map larik 417: Unable to find the specified location map definition. Neither "Module:Location map/data/Mozambique" nor "Template:Location map Mozambique" exists.Lokasi ing Mozambik
Coordinates: 25°58′S 32°35′E / 25.967°S 32.583°E / -25.967; 32.583Koordhinat: 25°58′S 32°35′E / 25.967°S 32.583°E / -25.967; 32.583
Nagara Bendera_Mozambik Mozambik
Government
 • Municipal Council President David Simango
Cacah jiwa (2006)
 • Total 1.244.227
Kutha Maputo dideleng saka dhuwur (2006)

Maputo (jeneng lawasé Lourenço Marques) ya iku kutha krajan lan kutha paling gedhé ing nagara Mozambik. Kutha ing gisik Samudra Hindhia iki arupa sawijining plabuhan, kang uga dadi pusat ékonominé. Cacahing padunung kutha miturut sensus taun 2007 ya iku 1.766.184 jiwa.[1] Kutha iki diubengi déning Provinsi Maputo, nanging secara administratif minangka provinsi kapisah.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Delengen uga[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Maputo&oldid=968898"