Mbabane

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Mbabane
Wangun dalan ing Mbabane
Wangun dalan ing Mbabane
Nagara  Swaziland
Distrik Hhohho
Cacah warga (2003)
 • Gunggung 95.000
Situs wèb http://www.mbabane.org.sz/
Peta lokasi Mbabane

Mbabane iku kutha krajan sisan kutha gedhé dhéwé ing Swaziland. Sing ndunungi ana 76.200 jiwa (2004). Pusat administratif Swaziland dipindahaké saka Manzini menyang kutha iki ing taun 1902.

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]