Mbabane

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Mbabane
Wangun dalan ing Mbabane
Wangun dalan ing Mbabane
Mbabane is located in Swaziland
Mbabane
Mbabane
Lokasi Mbabane ing Swaziland.
Coordinates: 26°19′S 31°08′E / 26.317°S 31.133°E / -26.317; 31.133
Nagara Flag of Swaziland Swaziland
Distrik Hhohho
Population (2003)
 • Total 95.000
Website http://www.mbabane.org.sz/
Peta lokasi Mbabane

Mbabane iku kutha krajan sekaligus kutha paling gedhé ing Swaziland. Padunungé ana 76.200 jiwa (2004). Pusat administratif Swaziland dipindahaké saka Manzini menyang kutha iki ing taun 1902.

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mbabane&oldid=1053164"