Mbabane

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mbabane
Wangun dalan ing Mbabane
Wangun dalan ing Mbabane
Nagara Swaziland
DistrikHhohho
Cacah warga (2003)
 • Gunggung95.000
Situs wèbhttp://www.mbabane.org.sz/
Peta lokasi Mbabane

Mbabane iku kutha krajan sisan kutha gedhé dhéwé ing Swaziland. Sing ndunungi ana 76.200 jiwa (2004). Pusat administratif Swaziland dipindahaké saka Manzini menyang kutha iki ing taun 1902.

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]