Mbabane

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Mbabane
Wangun dalan ing Mbabane
Wangun dalan ing Mbabane
Mbabane kapernah ing Swaziland
Mbabane
Mbabane
Lokasi Mbabane ing Swaziland.
Koordhinat: 26°19′S 31°08′E / 26.317°S 31.133°E / -26.317; 31.133
Nagara  Swaziland
Distrik Hhohho
Cacah jiwa (2003)
 • Total 95.000
Sana jaringan http://www.mbabane.org.sz/
Peta lokasi Mbabane

Mbabane iku kutha krajan sekaligus kutha paling gedhé ing Swaziland. Padunungé ana 76.200 jiwa (2004). Pusat administratif Swaziland dipindahaké saka Manzini menyang kutha iki ing taun 1902.

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mbabane&oldid=1108084"