Maseru

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Maseru
Map of Lesotho showing Maseru.
Map of Lesotho showing Maseru.
Coordinates: 29°19′S 27°29′E / 29.31°S 27.48°E / -29.31; 27.48
Nagara Lesotho
Distrik Maseru
Madeg 1869
Tlatah
 • Gunggung 138 km2 (53 sq mi)
Èlevasi 1.600 m (5,200 ft)
Cacah jiwa (2006)
 • Total 227.880
South Africa Standard Time (UTC+2)

Maseru (IPA: /mɑseʀu/) iku kutha krajan nagara Lesotho. Dumunung ing pinggir Kali Mohokare, wewatesan karo Afrika Kidul, kutha iki mung siji-sijiné kutha gedhé ing Lesotho, kanthi populasi watara 227,880 jiwa (2006).

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Daftar kutha kembar, katetepaké sacara internasional.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ Sister Cities International (2007). "Online Directory: Lesotho, Africa". ditilik 12 Oktober, 2007.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wikiplesir duwé panuntun plesir ngenani Maseru.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Maseru&oldid=968715"