Maseru

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Maseru
Map of Lesotho showing Maseru.
Map of Lesotho showing Maseru.
Nagara Lesotho
Distrik Maseru
Madeg 1869
Laladan
 • Gunggung 138 km2 (53 sq mi)
Élevasi 1.600 m (5,200 ft)
Cacah warga (2006)
 • Gunggung 227.880
Zona wektu South Africa Standard Time (UTC+2)

Maseru (IPA: /mɑseʀu/) iku kutha krajan nagara Lesotho. Dumunung ing pinggir Kali Mohokare, wewatesan karo Afrika Kidul, kutha iki mung siji-sijiné kutha gedhé ing Lesotho, kanthi populasi watara 227,880 jiwa (2006).

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Pratélan kutha kembar, katetepaké kanthi internasional.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ Sister Cities International (2007). "Online Directory: Lesotho, Africa". ditilik 12 Oktober, 2007.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wikiplesir duwé panuntun plesir ngenani Maseru.