Maseru

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Maseru
Map of Lesotho showing Maseru.
Map of Lesotho showing Maseru.
Coordinates: Cithakan:Country abbreviation 29°19′L 27°29′W / 29.31°L 27.48°W / 29.31; 27.48
Nagara Lesotho
Distrik Maseru
Madeg 1869
Area
 • Total 138 km2 (53 sq mi)
Elevation 1.600 m (5,200 ft)
Population (2006)
 • Total 227.880
Time zone South Africa Standard Time (UTC+2)

Maseru (IPA: /mɑseʀu/) iku kutha krajan nagara Lesotho. Dumunung ing pinggir Kali Mohokare, wewatesan karo Afrika Kidul, kutha iki mung siji-sijiné kutha gedhé ing Lesotho, kanthi populasi watara 227,880 jiwa (2006).

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Daftar kutha kembar, katetepaké sacara internasional.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ Sister Cities International (2007). "Online Directory: Lesotho, Africa". ditilik 12 Oktober, 2007.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Maseru ing Wikimedia Commons.

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Maseru ing Wikivoyage


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Maseru&oldid=968715"