Maseru

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Maseru
Map of Lesotho showing Maseru.
Map of Lesotho showing Maseru.
Nagara Lesotho
Distrik Maseru
Madeg 1869
Laladan
 • Gunggung 138 km2 (53 sq mi)
Élepasi 1.600 m (5,200 ft)
Cacah warga (2006)
 • Gunggung 227.880
Zona wektu South Africa Standard Time (UTC+2)

Maseru (IPA: /mɑseʀu/) iku kutha krajan nagara Lesotho. Dumunung ing pinggir Kali Mohokare, wewatesan karo Afrika Kidul, kutha iki mung siji-sijiné kutha gedhé ing Lesotho, kanthi populasi watara 227,880 jiwa (2006).

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Pratélan kutha kembar, katetepaké kanthi internasional.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Sister Cities International (2007). "Online Directory: Lesotho, Africa". ditilik 12 Oktober, 2007.

Pranala njaba[besut | besut sumber]