Monrovia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Peta lokasi Monrovia

Monrovia iku kutha krajan sekaligus kutha paling gedhé ing Liberia. Padunungé ana 935.000 jiwa (2004). Ékonomi Monrovia didominasi déning anané pelabuhan kang diwangun déning Amérika Sarékat nalika Perang Donya II. Ékspor utama arupa latèks lan wiji wesi.

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]