Lilongwe

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kanggo Lilongwe minangka distrik, pirsani: Distrik Lilongwe.
Lilongwe
menghadap ke timur, wewengkon 2 Kota Tua
menghadap ke timur, wewengkon 2 Kota Tua
Masalah Lua ing Modul:Location_map larik 442: Unable to find the specified location map definition. Neither "Module:Location map/data/Malawi" nor "Template:Location map Malawi" exists.Lokasi Lilongwe
Koordhinat: 13°59′S 33°47′E / 13.983°S 33.783°E / -13.983; 33.783Koordhinat: 13°59′S 33°47′E / 13.983°S 33.783°E / -13.983; 33.783
Nagara  Malawi
Wewengkon Wewengkon Tengah
Distrik Lilongwe
Èlevasi 1.050 m (3,440 ft)
Cacah jiwa (2009)
 • Gunggung 902.388
CAT (UTC+2)

Lilongwe iku kutha krajan sekaligus kutha paling gedhé kaloro ing nagara Malawi. Padunungé watara 646.000 jiwa (2004).

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]