Lilongwe

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kanggo Lilongwe minangka distrik, pirsani: Distrik Lilongwe.
Lilongwe
menghadap ke timur, wewengkon 2 Kota Tua
menghadap ke timur, wewengkon 2 Kota Tua
Nagara Malawi
WewengkonWewengkon Tengah
DistrikLilongwe
Élepasi1.050 m (3,440 ft)
Cacah warga (2009)
 • Gunggung902.388
Zona wektuCAT (UTC+2)

Lilongwe iku kutha krajan sisan kutha gedhé dhéwé kaloro ing nagara Malawi. Sing ndunungi watara 646.000 jiwa (2004).

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]