Lilongwe

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Kanggo Lilongwe minangka distrik, pirsani: Distrik Lilongwe.
Lilongwe
menghadap ke timur, wewengkon 2 Kota Tua
menghadap ke timur, wewengkon 2 Kota Tua
[[file:Cithakan:Location map Malawi|240px|Lilongwe is located in Cithakan:Location map Malawi]]<div style="position: absolute; z-index: 2; top: Cacad wedharan: Pralambang pada "[" ora kawruhan.%; left: Cacad wedharan: Pralambang pada "[" ora kawruhan.%; height: 0; width: 0; margin: 0; padding: 0;">
[[File:Cithakan:Location map Malawi|6x6px|Lilongwe|link=|alt=]]
<div style="font-size: 90%; line-height: 110%; z-index:90; position: relative; top: -1.5em; width: 6em; Cacad wedharan: Pralambang pada "[" ora kawruhan.">Lilongwe
Lokasi Lilongwe
Coordinates: 13°59′S 33°47′E / 13.983°L 33.783°W / 13.983; 33.783Koordinat: 13°59′S 33°47′E / 13.983°L 33.783°W / 13.983; 33.783
Nagara Flag of Malawi Malawi
Wewengkon Wewengkon Tengah
Distrik Lilongwe
Elevation 1.050 m (3,440 ft)
Population (2009)
 • Total 902.388
Time zone CAT (UTC+2)

Lilongwe iku kutha krajan sekaligus kutha paling gedhé kaloro ing nagara Malawi. Padunungé watara 646.000 jiwa (2004).

Delengen uga[sunting | besut sumber]

Pranala njaba[sunting | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lilongwe&oldid=969330"