Dar es Salaam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dar es Salaam
Mzizima
Dar
Kutha
Dar es Salaam City skyline
Dar es Salaam City skyline
CountryTanzania
Districts
Pamaréntahan
 • MayorDr Didas Massaburi
LaladanRegion/Province
 • Kutha1.590,5 km2 (6,141 sq mi)
 • Water0 km2 (0 sq mi)
Cacah warga (2002)
 • Métro2.497.940
Zona wektuGMT +3

Dar-es-Salaam (دار السلام [saka basa Arab kanthi makna: "Omah Damai"] Dār as-Salām), lan biyèn kondhang minangka Mzizima iku kutha krajan sisan kutha gedhé dhéwé ing Tanzania. Sing ndunungi laladan kutha watara 2.456.100 jiwa (2005).

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]