Dar es Salaam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Dar es Salaam
Mzizima
Dar
Kutha
Dar es Salaam City skyline
Dar es Salaam City skyline
Country Tanzania
Districts
Pamaréntahan
 • Mayor Dr Didas Massaburi
LaladanRegion/Province
 • Kutha 1.590,5 km2 (6,141 sq mi)
 • Water 0 km2 (0 sq mi)
Cacah warga (2002)
 • Métro 2.497.940
Zona wektu GMT +3

Dar-es-Salaam (دار السلام [saka basa Arab kanthi makna: "Omah Damai"] Dār as-Salām), lan biyèn kondhang minangka Mzizima iku kutha krajan sisan kutha gedhé dhéwé ing Tanzania. Sing ndunungi laladan kutha watara 2.456.100 jiwa (2005).

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]