Dar es Salaam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dar es Salaam
Mzizima
Dar
Kutha
Dar es Salaam City skyline
Dar es Salaam City skyline
Dar es Salaam kapernah ing Tanzaniyah
Dar es Salaam
Dar es Salaam
Location of Dar es Salaam in Tanzania
Koordhinat: 6°48′S 39°17′E / 6.800°S 39.283°E / -6.800; 39.283Koordhinat: 6°48′S 39°17′E / 6.800°S 39.283°E / -6.800; 39.283
Country Tanzania
Districts
Government
 • Mayor Dr Didas Massaburi
TlatahRegion/Province
 • Kutha 1.590,5 km2 (6,141 sq mi)
 • Banyu 0 km2 (0 sq mi)
Cacah jiwa (2002)
 • Métro 2.497.940
GMT +3

Dar-es-Salaam (دار السلام [saka basa Arab kanthi makna: "Omah Damai"] Dār as-Salām), lan biyèn kondhang minangka Mzizima iku kutha krajan sisan kutha paling gedhé ing Tanzania. Padunungé ing laladan kutha watara 2.456.100 jiwa (2005).

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dar_es_Salaam&oldid=1107909"