Dar es Salaam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dar es Salaam
Mzizima
Dar
Kutha
Dar es Salaam City skyline
Dar es Salaam City skyline
Country Tanzania
Districts
Papréntahan
 • Mayor Dr Didas Massaburi
LaladanRegion/Province
 • Kutha 1.590,5 km2 (6,141 sq mi)
 • Water 0 km2 (0 sq mi)
Cacah warga (2002)
 • Métro 2.497.940
Zona wektu GMT +3

Dar-es-Salaam (دار السلام [saka basa Arab kanthi makna: "Omah Damai"] Dār as-Salām), lan biyèn kondhang minangka Mzizima iku kutha krajan sisan kutha gedhé dhéwé ing Tanzania. Sing ndunungi laladan kutha watara 2.456.100 jiwa (2005).

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]