Kutha krajan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Ibukutha)

Kutha krajan (Carakan: ꦏꦹꦛꦏꦿꦴꦗꦴꦤ꧀) utawa kutha karajan (Carakan: ꦏꦹꦛꦏꦫꦴꦗꦴꦤ꧀) yaiku kutha papané kantor pamaréntah sing ngawasani siji tlatah utawa nagara. Contoné kutha krajan Provinsi Jawa Tengah iku Kutha Semarang, kutha krajan Kabupatèn Panaraga iku kutha Panaraga.

Conto kutha krajan nagara ing donya

Deleng uga[besut | besut sumber]