Kutha krajan

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
(Dilih saka Ibukutha)

Kutha krajan ya iku kutha papané kantor pamaréntah sing ngawasani sawijining tlatah utawa nagara. Contoné kutha krajan Propinsi Jawa Tengah iku Kutha Semarang.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_krajan&oldid=1024573"