Kutha krajan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Ibukutha)
Jump to navigation Jump to search

Kutha karajan utawa kutha krajan ya iku kutha papané kantor pamaréntah sing ngawasani siji tlatah utawa nagara. Contoné kutha krajan Provinsi Jawa Tengah iku Kutha Semarang.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.