Kutha krajan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Ibukutha)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kutha karajan utawa kutha krajan ya iku kutha papané kantor pamaréntah sing ngawasani siji tlatah utawa nagara. Contoné kutha krajan Provinsi Jawa Tengah iku Kutha Semarang.

Conto kutha krajan nagara ing donya

•Indonesia:Jakarta

•Malaysia:Kuala Lumpur

Uga delengen[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.