Kutha krajan

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
(Dilih saka Ibukutha)

Kutha karajan utawa kutha krajan yaiku kutha papané kantor pamaréntah sing ngawasani sawijining tlatah utawa nagara. Contoné kutha krajan Propinsi Jawa Tengah iku Kutha Semarang.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_krajan&oldid=1070521"