Guinéa Katulistiwa

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
(Dilih saka Guinea Khatulistiwa)

Guinea Katulistiwa iku nagara ing Afrika. Kutha krajané ya iku ... Nagara iki nduwé padunung kurang luwih ... lan jembaré ana ... km².


Bawana-bawana ing Donya
Asia | Afrika | Amerika: Amérika Lèr - Amérika Kidul | Antartika | Eropah | Australia

(Kapuloan Pasifik ing Oseania mboten mlebet bagéyan saking bawana pundi kémawon)