Guinéa Katulistiwa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Guinea Khatulistiwa)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Guinea Katulistiwa iku nagara ing Afrika. Kutha krajané yaiku ... Nagara iki nduwé padunung kurang luwih ... lan jembaré ana ... km².