Cotonou

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cotonou
Pelabuhan ing Cotonou
Pelabuhan ing Cotonou
Nagara Benin
DepartmenLittoral Department
Pamaréntahan
 • MayorNicéphore Soglo (2003-present)
Élepasi51 m (167 ft)
Cacah warga (2006)
 • Gunggung761.137

Cotonou iku kutha paing gedhé ing Benin. Sing ndunungi watara 690.000 jiwa (2004).

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]