Cotonou

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Cotonou
Pelabuhan ing Cotonou
Pelabuhan ing Cotonou
Cotonou kapernah ing Benin
Cotonou
Cotonou
Lokasi Cotonou ing Benin
Koordhinat: 6°22′N 2°25′E / 6.367°N 2.417°E / 6.367; 2.417
Nagara  Benin
Departmen Littoral Department
Government
 • Mayor Nicéphore Soglo (2003-present)
Èlevasi 51 m (167 ft)
Cacah jiwa (2006)
 • Total 761.137

Cotonou iku kutha paing gedhé ing Benin. Pedunungé watara 690.000 jiwa (2004).

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cotonou&oldid=956810"