Cotonou

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Cotonou
Pelabuhan ing Cotonou
Pelabuhan ing Cotonou
Nagara  Benin
Departmen Littoral Department
Papréntahan
 • Mayor Nicéphore Soglo (2003-present)
Élevasi 51 m (167 ft)
Cacah warga (2006)
 • Gunggung 761.137

Cotonou iku kutha paing gedhé ing Benin. Sing ndunungi watara 690.000 jiwa (2004).

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]