Bangui

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Bangui
gerbang ing Bangui
gerbang ing Bangui
Bangui kapernah ing Républik Afrika Tengah
Bangui
Bangui
Peta Républik Afrika Tengah kan nunjukake Bangui
Koordhinat: 4°22′N 18°35′E / 4.367°N 18.583°E / 4.367; 18.583Koordhinat: 4°22′N 18°35′E / 4.367°N 18.583°E / 4.367; 18.583
Nagara Cithakan:Country data Républik Afrika Tengah
Prefektur Ombella-M'Poko
Government
 • Mayor Jean-Barkes Gombe-Kette
Tlatah
 • Gunggung 67 km2 (26 sq mi)
Èlevasi 369 m (1,211 ft)
Cacah jiwa (2006)
 • Total 622.771
 • Karapetan 9.295,1/km2 (240,740/sq mi)
Pencitraan Satelit kutha Bangui

Bangui iku kutha krajan sisan kutha paling gedhé ing Républik Afrika Tengah. Padunungé ana 531.783 jiwa (2003). Kutha iki pisanan didegaké ing taun 1889. Padunung utama Républik Afrika Tengah sebagéan manggon ing bagéan kulon nagara iku, ya iku ing Bangui. Kutha iki minangka punjer ékonomi Républik Afrika Tengah. Kutha iki jembaré 67 km²

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bangui&oldid=1107893"