Bangui

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Bangui
gerbang ing Bangui
gerbang ing Bangui
Lua error nèng Modul:Location_map larik 417: Unable to find the specified location map definition. Neither "Module:Location map/data/Central African Republic" nor "Template:Location map Central African Republic" exists.Peta Républik Afrika Tengah kan nunjukake Bangui
Coordinates: 4°22′N 18°35′E / 4.367°N 18.583°E / 4.367; 18.583Koordhinat: 4°22′N 18°35′E / 4.367°N 18.583°E / 4.367; 18.583
Nagara Cithakan:Country data Républik Afrika Tengah
Prefektur Ombella-M'Poko
Government
 • Mayor Jean-Barkes Gombe-Kette
Tlatah
 • Gunggung 67 km2 (26 sq mi)
Èlevasi 369 m (1,211 ft)
Cacah jiwa (2006)
 • Total 622.771
 • Karapetan 9.295,1/km2 (240,740/sq mi)
Pencitraan Satelit kutha Bangui

Bangui iku kutha krajan sekaligus kutha paling gedhé ing Républik Afrika Tengah. Padunungé ana 531.783 jiwa (2003). Kutha iki pisanan didegaké ing taun 1889. Padunung utama Républik Afrika Tengah sebagéan manggon ing bagéan kulon nagara iku, ya iku ing Bangui. Kutha iki minangka pusat ékonomi Républik Afrika Tengah. Kutha iki jembaré 67 km²

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bangui&oldid=1052662"