Soklat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Soklat
About these coordinatesAbout these coordinates
— Color coordinates —
Triplet RGB #964B00
B (r, g, b) (150, 75, 0)
HSV (h, s, v) (30°, 100%, 59%)
Sumber [Unsourced]
B: Dinormalisasi ke [0–255] (byte)

Soklat iku warna arupa kuning peteng, oranye, utawa abang sing diiloni pencerahan sing relatif marang sinar utawa objèk warna putih.

sawetara ambang lan warna kuning saka kejenuhan luwih cendhèk dijenengaké soklat padhang.

Cèt warna soklat bisa digawé kanthi nambahaké warna ireng utawa warna pepak saka abang, jingga utawa kuning minangka warna ing intensitas cendhèk saka warna katelu.

Pita warna soklat[besut | besut sumber]

Varian warna soklat[besut | besut sumber]

Soklat pucet[besut | besut sumber]

Soklat pucet
About these coordinatesAbout these coordinates
— Color coordinates —
Triplet RGB #987654
B (r, g, b) (152, 118, 84)
HSV (h, s, v) (30°, 45%, 60%)
Sumber [Unsourced]
B: Dinormalisasi ke [0–255] (byte)

Tampilan ing tengen minangka warna "Soklat pucet".

Soklat tuwa[besut | besut sumber]

Soklat tuwa
About these coordinatesAbout these coordinates
— Color coordinates —
Triplet RGB #654321
B (r, g, b) (101, 67, 33)
HSV (h, s, v) (30°, 67%, 40%)
Sumber [Unsourced]
B: Dinormalisasi ke [0–255] (byte)

Tampilan ing tengen minangka warna "Soklat tuwa".

Uga delengen[besut | besut sumber]