Cangkir

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cangkir tèh karo tatakané

Cangkir utawa cingkir iku piranti kang digunakaké kanggo ngombé wédang. Cangkir ana warna-warna, ana kang digawé saka bahan lemah lempung, kramik, plastik, lan kaca. Cangkir iku fungsiné padha karo gelas, nanging wanguné luwih cilik ketimbang gelas lan mesthi ana gagang cekelan kang wanguné kaya kuping.

Uga delengen[besut | besut sumber]