Uleg-uleg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Uleg-uleg saka watu.

Uleg-uleg utawa Munthu ya iku salah sijiné piranti kang ana ing pawon kang kagawé saka watu ireng lan mumpangaté kanggo ngulek sambel, bumbu utawa bahan liyané supaya alus. Uleg-uleg uga bisa kagawé saka watu, kayu, pring, waja lan plastik.