Kendhil

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kendhil ya iku piranti kanggo masak sayur utawa liwet sing digawé saka lempung utawa tembaga.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]