Kalo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalo kang digawé saka siratan pring

Kalo ya iku piranti kang ana ing pawon lan dhuweni mumpanggat kanggo meres ampas klapa kanggo ngasilaké santen. Wujudé kalo ya iku setengah bundèr lan cekung. Kalo digawé nganggo bahan utama pring kang disirat cilik-ciklik lan dianyam. Kalo uga bisa digawé saka plastik, wesi lan almunium.