Kalo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kalo kang digawé saka siratan pring

Kalo yaiku piranti kang ana ing pawon lan dhuweni mumpanggat kanggo meres ampas klapa kanggo ngasilaké santen. Wujudé kalo yaiku setengah bundèr lan cekung. Kalo digawé nganggo bahan utama pring kang disirat cilik-ciklik lan dianyam. Kalo uga bisa digawé saka plastik, wesi lan almunium.