Cérèt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Cérèt yaiku wadhah nganggo cucuk sing digawé saka aluminium utawa tembaga kanggo nggodhog banyu wedang.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]