Cérèt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Cérèt inggih punika wadhah nganggé cucuk ingkang dipundamel saking aluminium utawi tembaga kanggé nggodhog toya wedang.

Pirsani ugi[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]