Cérèt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Name.jpg

Cérèt ya iku wadhah nganggo cucuk sing digawé saka aluminium utawa tembaga kanggo nggodhog banyu wedang.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]