Panci

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Panci saka tembaga nganggo kuping ing sisine.

Panci ya iku piranti masak kang digawé saka logam (alumunium, baja, lsp) lan dhapuré silinder utawa cilik ing pérangan ngisoré [1]. Panci bisa duwé gagang siji utawa rong "kuping" ing loro sisiné lan racaké minangka masak banyu, sayur kang ana duduhé. Ukuran panci racaké dinyatakné nganggo volumené (racaké antarané 1-8 liter)[2].

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]