Téko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Name.jpg

Téko ya iku piranti kanggo wadhah banyu ngombé sing biasané digawe saka lempung, aluminium utawa plastik.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]