Menyang kontèn

Téko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
     

Téko inggih punika pirantos kanggé wadhah toya ngunjuk ingkang iwlaharipun dipundamel saking lempung, aluminium utawi plastik.

Pirsani ugi[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]