Téko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Téko ya iku piranti kanggo wadhah banyu ngombé sing biasané digawé saka lempung, aluminium utawa plastik.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]