Téko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Name.jpg

Téko ya iku piranti kanggo wadhah banyu ngombé sing biasané digawe saka lempung, aluminium utawa plastik.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]