Angklo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Angklo utawa anglo iku pawon sing gunané kanggo masak kaya déné kompor nanging kagawé saka lempung utawa watu padhas.