Lumpang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Name.jpg

Lumpang ya iku piranti kanggo nutu wiji-wijian utawa empon-empon.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]