Lumpang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
lumpang saka Mali

Lumpang yaiku piranti kanggo nutu wiji-wijian utawa empon-empon. Kang digawe saka kayu lan watu.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]