Tampah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tampah

Tampah ya iku piranti kanggo napeni utawa ngiteri beras lan bisa uga dimumpangataké kanggo mépé krupuk. Tampah kagawé saka pring kang wis disirat lan dianyam sarta wujudé bunder. Ing basa Indonésia sok diarani nampah.