50

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55
Dasawarsa: 40-an  50-an  60-an
Abad: kaping-0  kaping-1  kaping-2
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-50 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | Owah sumber]

Kelairan[sunting | Owah sumber]

Seda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=50&oldid=809806"