50-an

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Abad: Abad kaping 1 SM - Abad kaping 1 - Abad kaping 2
Dasawarsa: 30-an 40-an - 50-an - 60-an 70-an
Taun: 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

Dasawarsa 50-an iku kaurut seka taun 50 nganti 59

Prastawa[sunting | sunting sumber]

Kelairan[sunting | sunting sumber]

Kasédan[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=50-an&oldid=810145"