Nestlé

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Nestlé S.A.
Publik (SWX: NESN, Cithakan:OTCBB)
Indhustri dhaharan
Diyasa Switserlan Vevey, Swiss (1866)
Kantor gedhé Vevey, Swiss
Wong kunci
Henri Nestlé (Pendiri)
Peter Brabeck-Letmathe (Ketua Umum)
Paul Bulcke (CEO)
Wijil Dhaharan bayi, produk susu, sereal sarapan, manisan, toya botolan
Olèh-olèhan Increase US$121,103 milyar (2007)
Increase US$ 11,990 milyar (2007)
Cacah karyawan
276.050 (2007)
Sana jaringan www.nestle.com

Nestlé inggih punika salah satunggaling perusahaan dhaharan multinasional ing Vevey, Swiss. Dipunbangun ing taun 1866 kaliyan Henri Nestlé. Perusahaan punika ngasilaken dhaharan saha unjukan kados ta dhaharan bayi, susu, kopi, coklat, lan sapanunggalanipun. Perusahaan punika mlebet ing bursa saham SWX Swiss Exchange.

Pranala njaba[besut | besut sumber]