Nestlé

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Nestlé S.A.
TypePublik (SWX: NESN, Cithakan:OTCBB)
Industrydhaharan
PredecessorQ5514334 Edit this on Wikidata
FoundedSwitserlan Vevey, Switserlan (1866)
HeadquartersVevey, Switserlan
Key people
Henri Nestlé (Pendiri)
Peter Brabeck-Letmathe (Ketua Umum)
Paul Bulcke (CEO)
ProductsDhaharan bayi, produk susu, sereal sarapan, manisan, toya botolan
RevenueIncrease US$121,103 milyar (2007)
13.382.000.000 (2015) Edit this on Wikidata
Increase US$ 11,990 milyar (2007)
Total assets123.992.000.000 (2015) Edit this on Wikidata
Number of employees
276.050 (2007)
Websitewww.nestle.com

Nestlé inggih punika salah satunggaling perusahaan dhaharan multinasional ing Vevey, Switserlan. Dipunbangun ing taun 1866 kaliyan Henri Nestlé. Perusahaan punika ngasilaken dhaharan saha unjukan kados ta dhaharan bayi, susu, kopi, coklat, lan sapanunggalanipun. Perusahaan punika mlebet ing bursa saham SWX Switserlan Exchange.

Pranala njaba[besut | besut sumber]