Manisan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Manisan yaiku salah sawijining panganan kang digawé saka woh-wohan kanthi cara digodhog lan diwénéhi gula. Panganan iki rasané legi.