Manisan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Manisan kolang kaling

Manisan yaiku salah sawijining panganan kang digawé saka woh-wohan kanthi cara digodhog lan diwénéhi gula. Panganan iki rasané legi. Woh kang diwénéhi gula iku sawinining cara kanggo ngawètaké woh supaya bisa tahan suwé. Woh-wohan kang asring digunakaké minangka manisan ya iku katés, nanas, bligo, blimbing, dondong lan liya-liyane