Deby Cynthia Dewi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Debby Cynthia Dewi
Debby cintia dewi.jpg
Pakaryan aktris
Taun aktif 1972 - sekarang
Bojo Alfian Bumulo
Anak Arieya Bima
Fajar Faisal
Wong tuwa S. Bono

Debby Cynthia Dewi (lair ing Jakarta, 4 Agustus 1952; umur 67 taun) iku salah sijiné modhél lan pemeran Indonesia.[1] Deby iku anak saka aktor S. Bono.[1] Saliyané iku, Deby iku uga mbak saka aktris Rini S. Bono (mantan bojoné penyanyi rock Ahmad Albar).[1]

Nalika kerja ing donya perfileman, Deby Cynthia Dewi kerep main ing filem drama, aksi, lan komedi.[1] Jeneng Deby Cynthia Dewi misuwur lumantar fileme kang judhulé Tiada Jalan Lain utawa No Other Way nalika taun 1972.[1] Ing filem iki, Deby Cynthia Dewi main karo aktor kang misuwur kang asalé saka Taiwan.[1] Aktor iki jenengé ya iku Teng Kuang Yung.[1] Main akting karo aktor kang jenengé Teng Kuang Yung dadi salah sawijining akting kang misuwur nalika iku.[1]

Saliyané iku, Deby Cynthia Dewi uga tau akting ing filem kang judhulé Putri Sala nalika taun 1974.[2] Film iki disutradarai karo sutradara Fred Young.[2] Film iku dibintangi Deby karo Mieske Bianca Handoko, Harris Sudarsono, Ratmi B-29, Rendra Karno, Chitra Dewi lan Mus Mulyadi.[2]

Sinetron[besut | besut sumber]

Sinetron kang tau dibintangi Deby Cynthia Dewi.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i biografiartis.com(dipunundhuh tanggal 6 September 2011)
  2. a b c selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 6 September 2011)