Sergey Brin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sergey Brin
Sergey Brin cropped.jpg
Sergey Brin pada 2004 Web 2.0 Conference
Lair (1973-08-21) 21 Agustus 1973 (umur 43)
Moscow, Soviet Union
Pegawéyan Wakil Pendiri dan President of Technology of Google
Gaji USD $1 (2008)[1][2]
Kasugihan resik IncreaseUS$18.7 billion[1]
Pasangan Anne Wojcicki[3]
Situs
stanford.edu/~sergey

Sergey Brin iku salah siji pendhiri Google. Dhèwèké gawé Google bareng karo Larry Page. Sergey Brin lair ing Moskow, 21 Agustus 1973.[4] Dhèwèké wis ngerti komputer saka SD, dibimbing wong tuwa kang biyasa kerja nganggo komputer kang canggih ing omah lan kantor.[5] Ibune Sergey Brin, Eugenia Brin iku ilmuwan ing Goddard Space Flight Center NASA.[4] Bapaké Sergey Brin Michael Brin mulang Matematika ing University of Maryland.[4] Ing umur 6 taun, Sergey Brin lan keluargané pindhah saka Uni Soviét mara Amérika.[4] Keluarga Brin tinggal ing Prince George’s County, Sergey sekolah ing Eleanor Roosevelt High School.[6] Dhèwèké ndhaftar ing ‘’University of Maryland’’ ing kono dhèwèké sekolahé akselerasi lan ing umur 19 taun ing taun 1993 dhèwèké wis rampung pendhidhikan prasarjana.[6] Dhèwèké ngelanjutaké kuliah sarjana ing kono.[6] Sakwisé lulus saka Maryland, Sergey ngelanjutaké ing Stanford University merga dhèwèké olih béasiswa pascasarjana saka National Science Foundation njupuk Ilmu Komputer.[7] Ing taun 1995 Sergey ketemu Larry Page.[8] Ing Januari 1996 para mahasiswa lan staf pengajar jurusan komputer ing ‘’Stanford University’’ pindhah ing gedhung William Gates Computer Science sumbangan saka Microsoft.[9]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wawancara[besut | besut sumber]

Artikel[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b Google Executives Compensation
  2. ^ 2005 compensations from Google: $1 in salary, $1723 in bonus, $41,999 other annual compensation, $3 all other compensation. Source: SEC. Google form 14A. Filed March 31, 2006.
  3. ^ Argetsinger, Amy; Roberts, Roxanne (May 13, 2007). "The Reliable Source". Washington Post. Dijupuk 2007-10-20.  Cite nganggo paramèter lawas |coauthors= (pitulung)
  4. ^ a b c d (id)Vise, D.A, Malseed, M. (2005)."Kisah Suksès Google".Terjemahan: Kantjono, A.T.(2006). Jakarta:PT Gramédia Pustaka Utama. Hal 19
  5. ^ (id)Vise, D.A, Malseed, M. (2005). "Kisah Sukses Google". Terjemahan: Kantjono, A.T.(2006). Jakarta:PT Gramedia Pustaka Utama. Hal 15
  6. ^ a b c (id)Vise, D.A, Malseed, M. (2005). "Kisah Sukses Google". Terjemahan: Kantjono, A.T. (2006). Jakarta:PT Gramedia Pustaka Utama. Hal 20
  7. ^ (id)Vise, D.A, Malseed, M. (2005). "Kisah Sukses Google". Terjemahan: Kantjono, A.T. (2006). Jakarta:PT Gramedia Pustaka Utama. Hal 23
  8. ^ (id)Vise, D.A, Malseed, M. (2005). "Kisah Sukses Google". Terjemahan: Kantjono, A.T. (2006). Jakarta:PT Gramedia Pustaka Utama. Hal 13
  9. ^ (id)(Vise, D.A, Malseed, M. (2005)."Kisah Sukses Google".Terjemahan: Kantjono, A.T.(2006)Jakarta:PT Gramedia Pustaka Utama. Hal 28)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sergey_Brin&oldid=1106993"