Parembugan:Sergey Brin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Info basa:

  • mara =menyang
  • keluarga=kulawarga
  • tinggal=manggon
  • ngelanjutaké=nerusaké
  • olih=olèh=antuk

Muga migunani. Salam.Pras rembugan 08:01, 3 Mei 2011 (UTC)