Ririn Dwi Ariyanti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ririn Dwi Ariyanti
LairRirin Dwi Ariyanti Noto
(1985-11-06) Novèmber 6, 1985 (umur 38)
Malang, Jawa Wetan, Indonesia
BangsaIndonesia
PakaryanArtis, Model, Presenter
Taun aktif2001 - saiki
BojoReinaldi Hutomo Wahab, Aldi Bragi
Wong tuwaAmelia Rustanti & Sudirman Riantonoto

Ririn Dwi Ariyanti (lair ing Malang, 6 Novèmber 1985; umur 38 taun) ya iku salah sijiné modhél, aktris sinétron lan presenter kang asalé saka Indonesia. Ririn Dwi Ariyanti ngugemi agama Islam.[1]

Karir[besut | besut sumber]

Ririn Dwi Ariyanti dadi anak wuragil saka sadulur kang cacahé loro.[2] Ririn Dwi Ariyanti iku anaké pasang Amelia Rusanti lan Sudiman Riantonoto.[2] Ririn Dwi Ariyanti wiwit misuwur jenengé nalika dhèwèké main dadi tokoh Cinta ing sinétron kang judhulé Ada Apa Dengan Cinta.[2] Sinetron liyané kang tau dibintangi Ririn Dwi Ariyanti ya iku sinétron kang judhulé Bukan Diriku, Cincin, Impian Cinderella, Manusia Bodoh, Matahari Cinta, Pintu Hidayah, Maha Kasih, Maha Cinta, Janji, Cahaya.[2] Saliyané main ing sinétron, Ririn uga dadi presenter ing acara-acara infotainment kang disiyaraké ing TV7.[2] Sawisé iku, Ririn Dwi Ariyanti banjur dadi presenter salah sijiné acara kang judhulé "Kamar Kita-Kita" kang disiyaraké ing SCTV.[2]

Pendhidhikan[besut | besut sumber]

Ririn Dwi Ariyanti iku alumnus saka SMP Negeri 19 Jakarta, SMA Negeri 6 Jakarta.[2] Ririn Dwi Ariyanti ngrampungaké kuliyah ing Universitas Paramadina kang manggon ing Jakarta.[2] Ririn Dwi Ariyanti bisa ngrampungaké skripsiné kang judhulé Efektivitas Special Event Terhadap Pembentukan Citra EO Store di Mata Khalayak.[2] Ririn Dwi Ariyanti bisa ngadhepi lan ngekehi skripsiné nalika ujian skripsi ing ngarepé dhosen penguji Universitas Paramadina Jakarta.[3]

Kauripan pribadi[besut | besut sumber]

Ririn Dwi Ariyanti nikah karo Aldi Bragi, mantan bojone pedangdut Ikke Nurjanah.[4]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Profil di KapanLagi.com](dipunundhuh tanggal 14 Juli 2011)
  2. a b c d e f g h i Profil di Pikiran-rakyat.com Archived 2007-12-17 at the Wayback Machine.(dipunundhuh tanggal 14 Juli 2011)
  3. Ririn Dwi Arianty, Lulus Skripsi Dibantu Kekasih(dipunundhuh tanggal 14 Juli 2011)
  4. Ririn Dwi Ariyanti – Benny Putus(dipunundhuh tanggal 13 Juli 2011)