Dhosen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dhosèn (basa Walandi: docent) punika, satunggiling guru ingkang ngajar wonten universitas utawi paguron inggil. Nanging boten sadaya dhosèn punika profesor utawi dhoktor. Sabagéyan ageng namun sarjana lulusan S1 kémawon.