Sarjana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
contoh sarjanawati

Sarjana ya iku sesebutan kang diwènèhaké marang wong kang pinter utawa ahli ing bidhangé, nanging iku mau dhéfinisi kang lawas. Saiki, gelar sarjana ya iku sesebutan kang diwènèhaké marang mahasiswa kang wis ngrampungke salah siji program strata, racaké strata tingkat 1 (S1).[1] racaké ana pathokan minimal Sistem Kredit Semester (SKS) kanggo nemtokaké wates minimal supaya bisa ujian kanggo ngéntukaké sesebutan iku mau.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]