Sarjana

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
contoh sarjanawati

Sarjana ya iku sesebutan sing diwènèhaké marang wong kang pinter utawa ahli ing bidhangé, ananging iku mau definisi sing lawas. Saiki, gelar sarjana ya iku sesebutan kang diwènèhaké marang mahasiswa kang wis ngrampungke salah sawijining program strata, biasané strata tingkat 1 (S1).[1] biasané ana pathokan minimal Sistem Kredit Semester (SKS) kanggo nemtokaké wates minimal supaya bisa ujian kanggo ngéntukaké sesebutan iku mau.[2]

Cathetan Suku[sunting | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sarjana&oldid=1023607"