Sesebutan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Sesebutan (jroning basa Indonésia: Gelar) iku ater-ater (prefiks) utawa akhiran (sufiks) sing ditambahaké ing jeneng wong kanggo mènèhi pakurmatan, jabatan resmi, utawa kuwalifikasi akademis utawa profèsional.

Sesebutan akademik lan profèsional[sunting | besut sumber]

Sesebutan pemimpin agama lan spiritual[sunting | besut sumber]

Sesebutan jabatan kepala nagara[sunting | besut sumber]

Dipilih[sunting | besut sumber]

Ditunjuk[sunting | besut sumber]

Diwarisaké[sunting | besut sumber]

Sesebutan jabatan pamaréntahan[sunting | besut sumber]

Sesebutan kabangsawanan[sunting | besut sumber]

Sesebutan Indonésia[sunting | besut sumber]

Sesebutan asing[sunting | besut sumber]

Sesebutan sosial[sunting | besut sumber]

Lihat pula[sunting | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sesebutan&oldid=976007"