Sesebutan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Sesebutan (jroning basa Indonésia: Gelar) iku ater-ater (prefiks) utawa akhiran (sufiks) sing ditambahaké ing jeneng wong kanggo mènèhi pakurmatan, jabatan resmi, utawa kuwalifikasi akademis utawa profèsional.

Sesebutan akademik lan profèsional[besut | besut sumber]

Sesebutan pemimpin agama lan spiritual[besut | besut sumber]

Sesebutan jabatan kepala nagara[besut | besut sumber]

Dipilih[besut | besut sumber]

Ditunjuk[besut | besut sumber]

Diwarisaké[besut | besut sumber]

Sesebutan jabatan pamaréntahan[besut | besut sumber]

Sesebutan kabangsawanan[besut | besut sumber]

Sesebutan Indonésia[besut | besut sumber]

Sesebutan asing[besut | besut sumber]

Sesebutan sosial[besut | besut sumber]

Lihat pula[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sesebutan&oldid=976007"