Imam

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Imam inggih punika minangka pimpinan tumrap gesang, ingkang dipun dhereki menapa dhawuhipun, ugi ingkang kedah dipun hurmati.

Preksani ugi[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]

  • Deskripsi masalah penyatuan kembali Katolik Roma dengan Katolik Lama sehubungan dengan penahbisan perempuan sebagai imam.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Imam&oldid=978578"