Imam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Imam inggih punika minangka pimpinan tumrap gesang, ingkang dipundhereki menapa dhawuhipun, ugi ingkang kedah dipunhurmati.

Ugi pirsani[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]

  • Deskripsi masalah penyatuan kembali Katulik Roma dengan Katulik Lama sehubungan dengan penahbisan perempuan sebagai imam.