Imam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Imam inggih punika minangka pimpinan tumrap gesang, ingkang dipundhereki menapa dhawuhipun, ugi ingkang kedah dipunhurmati.

Ugi pirsani[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]

  • Deskripsi masalah penyatuan kembali Katulik Roma dengan Katulik Lama sehubungan dengan penahbisan perempuan sebagai imam.