Bapak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Bapak ya iku sebutan kanggo wong lanang sing uwis nduwé anak.

Sebutan Bapak nang tlatah Indonesia[besut | besut sumber]

  • Ebes
  • Babe
  • Rama
  • Bapa

Delengan ugā[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]