Bapak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Bapak lan anak

Bapak ya iku sebutan kanggo wong lanang sing uwis nduwé anak.

Sebutan Bapak nang tlatah Indonesia[besut | besut sumber]

  • Ebes
  • Babe
  • Rama
  • Bapa

Delengan ugā[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]