Sri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Reco Dewi Sri Jawa Tengahan

Dewi Sri punika dewi pari lan kasuburan ring pulo Jawa lan Bali. Dewi punika dipuja lan dimulyaken wong Jawa, Sunda, lan Bali saking jaman purwa. Dewi Sri nipun dianggep ibu kauripan.