Sri

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Reco Dewi Sri Jawa Tengahan

Dewi Sri niku dewi pari lan kasuburan ring pulo Jawa lan Bali. Dewi niki dipuja lan dimulyaken wong Jawa, Sunda, lan Bali saking jaman purwa. Dewi Sri nipun dianggep ibu kauripan.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sri&oldid=826178"