Sri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Reco Dewi Sri Jawa Tengahan

Dewi Sri punika dewi pari lan kasuburan ring pulo Jawa lan Bali. Dewi punika dipuja lan dimulyaken wong Jawa, Sunda, lan Bali saking jaman purwa. Dewi Sri nipun dianggep ibu kauripan.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sri&oldid=1011046"