Sri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Reco Dewi Sri Jawa Tengahan

Dewi Sri punika dewi pari lan kasuburan ring pulo Jawa lan Bali. Dewi punika dipuja lan dimulyaken wong Jawa, Sunda, lan Bali saking jaman purwa. Dewi Sri nipun dianggep ibu kauripan.