Sri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Reco Déwi Sri Jawa Tengahan

Déwi Sri punika déwi pari lan kasuburan ing pulo Jawa lan Bali. Déwi punika dipuja lan dimulyakaken wong Jawa, Sundha, lan Bali saking jaman purwa. Déwi Sri dianggep minangka ibu kahuripan.