Agnyanawati

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Agnyanawati

Dèwi Agnyanawati sok diarani uga karan Adnyanawati ya iku putri Prabu Narashinga lan Raja Dwarawati kang dikalahake déning Kresna. Banjur Agnyanawati dikawin karo Sitija.Anané saduluran Adnyanawati utawa Agnyanawati karo Samba, anak saka Krena kang nyebabake gégér lan matiné Samba. Raden Samba mati déning Prabu Bomanarakasura.

Uga delengen[besut | besut sumber]