Limbuk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Limbuk

Limbuk ya iku anak wadon saka Cangik, lan dadi abdi kang lucu. Gayané béda manawa dibandingake karo Cangik. Limbuk iku lemu lan ginuk-ginuk, nduwé sipat ing sajeroning urip koyoto wis apik-apik dhéwé, limbuk racaké ning ngendhi-ngendhi nggawa jungkat lan suarané banter, ora kepénak dirungokake.