Limbuk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Limbuk

Limbuk yaiku anak wadon saka Cangik, lan dadi abdi kang lucu. Gayané béda manawa dibandingake karo Cangik. Limbuk iku lemu lan ginuk-ginuk, nduwé sipat ing sajeroning urip koyoto wis apik-apik dhéwé, limbuk racaké ning ngendhi-ngendhi nggawa jungkat lan suarané banter, ora kepénak dirungokake.