Trinétra

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Trinetra)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Trinetra

Trinetra iku paraga wayang putrané Rahwana kang lair saka garwa selir. Trinetra dadi ksatria senapati wektu perang mungsuh Ayodya.