Trinétra

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Trinetra)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Trinetra

Trinetra iku paraga wayang putrané Rahwana kang lair saka garwa selir. Trinetra dadi ksatria senapati wektu perang mungsuh Ayodya.