Sumitra

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sumitra

Sumitra.
Jeneng miturut basa
Basa Sangskreta Sumitrā
Jeneng miturut aksara
Dewanagari सुमित्रा
aksara Bali
aksara Jawa

Sumitra (basa Sanskerta: सुमित्रा, Sumitrā) yaiku paraga ing wiracarita Ramayana. Dhèwèké yaiku garwané prabu Dasarata lan minangka ibu saka Laksamana lan Satrugna.


Cithakan:Ramayana-stub