Sumitra

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Sumitra

Sumitra.
Jeneng miturut basa
Basa Sangskreta Sumitrā
Jeneng miturut aksara
Dewanagari सुमित्रा
aksara Bali
aksara Jawa

Sumitra (basa Sanskerta: सुमित्रा, Sumitrā) ya iku paraga ing wiracarita Ramayana. Dhèwèké ya iku garwané prabu Dasarata lan minangka ibu saka Laksamana lan Satrugna.


Cithakan:Ramayana-stub