Sumitra

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sumitra

Sumitra.
Jeneng miturut basa
Basa Sangskreta Sumitrā
Jeneng miturut aksara
Dewanagari सुमित्रा
aksara Bali
aksara Jawa

Sumitra (basa Sanskerta: सुमित्रा, Sumitrā) ya iku paraga ing wiracarita Ramayana. Dhèwèké ya iku garwané prabu Dasarata lan minangka ibu saka Laksamana lan Satrugna.


Cithakan:Ramayana-stub