Sumitra

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Sumitra

Sumitra.
Jeneng miturut basa
Basa Sangskreta Sumitrā
Jeneng miturut aksara
Dewanagari सुमित्रा
aksara Bali
aksara Jawa

Sumitra (basa Sanskerta: सुमित्रा, Sumitrā) ya iku paraga ing wiracarita Ramayana. Dhèwèké ya iku garwané prabu Dasarata lan minangka ibu saka Laksamana lan Satrugna.

Cithakan:Ramayana-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sumitra&oldid=1023608"